16/5/10

Εξελιγμένος ρουφιάνος, εχεμύθεια εγγυημένη

Ανατριχιαστικό νέο:


Το spokeo είναι ένα site που ισχυρίζεται ότι με το όνομα κάποιου μπορεί να σου βρει διεύθυνση, τηλέφωνο, φωτογραφίες, ακόμα και ιδεολογικές πεποιθήσεις ή θρησκευτικές, όλα με ένα κλικ, με πολύ μικρό αντίτιμο. Για την ώρα λειτουργεί μόνο για κατοίκους της Αμερικής και πιστεύω το εξής: όσο πιο πολλά λες για τον εαυτό σου στο ίντερνετ τόσο το χειρότερο. Μου κάνει εντύπωση που δεν είναι ήδη φαινόμενο σαν το youtube ή facebook. Μάλλον επειδή δεν είναι δωρεάν.

10 σχόλια:

xristiana είπε...

WOW...θα κλείνει σπίτια αυτό!!!!

Ανώνυμος είπε...

anatrixiastikotato

χταποδάκι ξυδάτο είπε...

Άμα βασίζεται στο όνομα που έχει καταχωρίσει κάποιος στο sign up θα έχει μεγάλη επιτυχία...!

Πάντως πριν από χρόνια είχε συμβεί μια περίπτωση εκβιασμού στην Αγγλία με κατάχρηση προσωπικών δεδομένων, όπου ένας υπάλληλος εταιρίας γκάλοπ μπήκε στα δεδομένα μιας γυναίκας και την εκβίαζε. Ο τύπος ήταν τόσο perv που την έπαιρνε τηλέφωνο και της έλεγε: "ξέρω τι μάρκα βούτυρο προτιμάς!" (και πράγματι ήξερε!)

Α, μπα? είπε...

τι του κάνανε? ελπίζω να είναι πολύ βαρια η τιμωρία για εκβιασμό, κάτι σαν εγκλεισμό στον Πύργο του Λονδίνου και βγάλσιμο νυχιών ας πούμε

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούν πλέον κι οι ντεντέκτιβς. Μέσα σε 15' μπορούν να σου πουν μέχρι και τι χρώμα βρακί σου αρέσει να φοράς. Γι'αυτό, προσοχή με το fb κτλ.

Σικ Γαλότσα είπε...

Χα!Θέλετε να μάθετε κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό?Ποιός είναι ΗΔΗ το μεγάλο μάτι που όλα τα ρουφάει σαν ηλεκτρική σκούπα 5000000 watt και τίποτα δεν πετάει?Το Google.

χταποδάκι ξυδάτο είπε...

Αχ Α, μπα? δεν θυμάμαι, πάνε πάνω από 7 χρόνια!
Πάντως θα την γλίτωσε λόγω ψυχολογικών, δεν παίζει να μην είχε issues!

Chic Γαλότσα, ο γούγλης τις κρατά τις πληροφορίες, αλλά τι τον ενδιαφέρει αν η Βούλα πήγε στο γάμο της ξαδέρφης της Καιτούλας στα Μάταλα και ανέβασε φωτό στο fb να χορεύει τσαμικο με το θείο Βρασίδα?

Ανώνυμος είπε...

Σε μια μελλοντική χούντα, η Βούλα θα μπει στη στενή για αρκετό καιρο ως ύποπτο στοιχείο (Μάταλα=Hippie και κομμούνι θείος Βρασίδας=κομμούνι κι η ανεψιά),χαχαχα!

χταποδάκι ξυδάτο είπε...

Ανώνυμε, σου βγάζω το καπέλο, με αποστόμωσες!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΒΟΥΛΑ!

χταποδάκι ξυδάτο είπε...

Ανώνυμε, σου βγάζω το καπέλο, με αποστόμωσες!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΒΟΥΛΑ!