9/8/10

Αφού γέννησε το μωρό του Σατανά, δε φοβάται τίποτα

Πρώτα πρώτα- γύρισα!
Γύρισα στην φρικτή ζέστη που προκαλεί πονοκέφαλο αλλά τουλάχιστον πρόλαβα και έκανα φοβερό μαύρισμα επειδή με ξυπνούσαν από τις 9. Εύχομαι να μην είναι κανείς εδώ να με διαβάσει και να είσαστε όλοι σε μαγευτικές παραλίες.


Το νέο που μας απασχόλησε και στις διακοπές είναι η δίκη στην οποία κατέθεσε η Naomi Campbell σχετικά με κάτι διαμάντια που της χάρισε ο δικτάτορας της Σιέρρα Λεόνε. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα γιατί πραγματικά, τι δίκη είναι αυτή και ποιος κατηγορείται για τι πράγμα? 

Ό,τι και να συμβαίνει, μου αρέσει πολύ που η Ναόμι αναγκάστηκε να φύγει από το σκάφος του ζάμπλουτου ρώσου που μένει, να βάλει ταγέρ Δυναστείας, να ξεσκονίσει την περούκα της και να τραβηχτεί στη Χάγη για να δικαιολογηθεί επειδή κάποιος άγνωστος της χάρισε διαμάντια. Θα έπρεπε να είχε πάει προ πολλού φυλακή αν υπήρχε κάποιου είδους δικαιοσύνη. Στη δίκη είπε πως είναι απόλυτα φυσικό γι'αυτήν να της κάνουν δώρο στη μέση της νύχτας χωρίς να ξέρει καν από ποιον είναι. Αν είναι αλήθεια, να μας πει ποιο είναι το αποσμητικό της, γιατί ούτε το Impulse δεν υπόσχεται τέτοια πράγματα.

Οι εξελίξεις έχουν γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες γιατί τώρα κατέθεσε και η Mia Farrow εναντίον της Ναόμι, λέγοντας ότι η Ναόμι μια χαρά ήξερε από που ήταν τα διαμάντια. Εγώ δε θα τα έβαζα με κάποια που έχει Ρώσο γκόμενο με σκάφος όσο η πολυκατοικία που μένω, αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια της Mia.

6 σχόλια:

aura voluptas είπε...

It's sooo pathetic, το ξέρω αλλά είμαι ακόμη εδώ ( και θα είμαι ... θα είμαι ... θα ... ).

Welcome back όμως εσύ, και για άλλη μια φορά με διαφώτισες διότι πέτυχα στην τιβι τη Ναόμι να μιλά με χαμηλωμένο βλέμμα στο δικαστήριο για κάτι βρώμικες ( !! ), σκονισμένες ( !! ) πετρούλες και δεν καταλάβαινα και σκέφτηκα, αυτό είναι, πάει, με βάρεσε η ζέστη .

Ανώνυμος είπε...

Α,μπαααα!Καλως ηρθες παλι...Εδω παλι θα μαστε...να φυλαμε την πολη γαμω το κερατο μου!

TheCurlySue είπε...

μάθαμε τελικά αν η καούκα της Ναόμι ξαναφύτρωσε?

Moi aussi είπε...

Καλώς το κορίτσι. Τι να κάνουμε, κάποιος πρέπει να μείνει πίσω και να απολαύσει την άδεια Αθήνα!

Μάντι Χέιζ είπε...

Δεν μπορώ να αποφασίσω εάν έχει γεράσει χειρότερα η Μία Φάροου ή η Καθλίν Τέρνερ

g for george είπε...

Μάντι Χέιζ: Η Μία Φάροου.

Θυμάται κανείς άραγε από πού είναι το ψευδώνυμο Μάντι Χέιζ;; εδώ σας θέλω!