17/11/10

Βασιλικό προγαμιαίο συμβόλαιο


Δεν ξέρω πως το έχασα αυτό, αλλά μόλις έμαθα ότι ο πρίγκηπας Γουίλιαμ (αυτός που ήταν ο ωραίος αλλά τελικά τον προσπέρασε ο αδερφός του) αρραβωνιάστηκε την social climber που του είχε γίνει στενός κορσές τα τελευταία 8 χρόνια και να, ορίστε, ποιος είπε ότι η σκληρή δουλειά δεν επιβραβεύεται?

Εντάξει η αλήθεια είναι πως αυτή τη θέση την κρατούσα για τον εαυτό μοιυ, πάντα ήθελα να υποκλίνονται όταν περνάω και να απαγορεύεται να μου γυρνάνε την πλάτη και να πρέπει να υποχωρούν με την όπισθεν και να μου φιλάνε το χέρι (οι πιο τυχεροί) οπότε η αλήθεια είναι ότι τη ζηλεύω και είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για αληθινό έρωτα και ότι η γριά είναι χαρούμενη κι ας είναι η νύφη κόρη ηλεκτρολόγου (λατρεύω τους ηλεκτρολόγους, για τη γριά λέω). Και όχι τίποτ'αλλο αλλά η γριά τελευταία έχασε και δύο εκατομμύρια λίρες το χρόνο από περικοπές που έκανε η αγγλική κυβέρνηση και θα είναι και στριμωγμένη τελευταία.

Το δαχτυλίδι που φοράει η Kate είναι αυτό που φορούσε και η Νταϊάνα όταν αρραβωνιάστηκε οπότε η συγκίνηση είναι διπλή. Και μιας και το φερε η κουβέντα, αυτό μου θύμισε αυτό:


Υστερόγραφο, που νόμιζα ως τώρα ότι είναι περιττό, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι: φυσικά και ξέρω τι μέρα είναι σήμερα. Αν θέλατε να διαβάσετε όμως γι'αυτό, δε θα μπαίνατε στο Α, μπα? Επίσης, γι'αυτό που είναι σήμερα υπάρχουν άλλοι πιο ικανοί να γράψουν. Αυτά.

6 σχόλια:

Σικ Γαλότσα είπε...

Μετά την μακαρίτισσα Τζάκι, ο κόσμος επιτέλους μπορεί να απολαύσει την νέα gold digger του πλανήτη. Δηλαδή δεν το λέω για κακό.Και εγώ πάντα θα ήθελα να είμαι μπροστά και οχι πίσω απο τον πάγκο των Harrods.

Φαντάζομαι η γριά θα έχει ήδη πετάξει σπόντα για προίκα:
-And whats you dowry my dear? Free cable guy, I presume.

Ανώνυμος είπε...

σικ γαλοτσα ζωγραφισες για αλλη μια φορα! κι η βασιλισσα παντως σαν διασταυρωση του Γκολουμ με Χομπιτ ειναι!

Ανώνυμος είπε...

Kate ist eine Millionärstochter...sorry

Ανώνυμος είπε...

Kate ist eine Millionärstochter...sorry

Ανώνυμος είπε...

Kate ist eine Millionärstochter...sorry

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Kate_Middleton

Τα λεφτά δεν της λείπουν πάντως, αλλά η δόξα πιθανόν.