6/4/11

Η Α, μπα? απαντάει

Όπως θα καταλάβατε, το Α, μπα? παραπαίει. Όμως δε γίνεται να αφήσω ερωτήματα αναπάντητα.


ο θερμοσίφωνάς μου σφυρίζει. Δεν είναι ερώτηση, αλλά σίγουρα θέλει απάντηση. Ελπίζω εν τω μεταξύ να έχεις καλέσει υδραυλικό. Και να μην αφήνετε τους θερμοσίφωνες να καίνε ασταμάτητα, καίγονται τα καλώδια.


"""Α Θεούλη μου, δυσκολεύτηκα να το διαβάσω μέχρι το τέλος.""
Ω, δηλαδή η ερώτηση ήταν μεγαλύτερη; Δηλαδή λογοκρίνεις;" Όχι δεν ήταν! Έχω αφήσει ερωτήματα αναπάντητα, δεν έχω κόψει προτάσεις. Αλλά αυτά τα ερωτήματα δεν ήταν για το Α, μπα? , μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.

Πολλοί ισχυρίζονται πως εάν έφερνες τον Κολοκοτρώνη στην Ελλάδα του 2011 θα πέθαινε από το σοκ του καυσαερίου κλπ. Αληθεύει αυτό ή είναι τόσο έγκυρο, όσο οι απόψεις που ισχυρίζονταν κάποτε ότι το να ταξιδεύεις με τραίνο θα σε οδηγήσει στον θάνατο από την ταχύτητα του αέρα, που δεν θα προλαβαίνεις να αναπνεύσεις; Θα πέθαινε από το σοκ? Αλήθεια το λέει αυτό κάποιος? Δε νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να πεθάνεις από σοκ. Σ'ένα βιβλίο διάβασα μόνο ότι κάποιος πέθανε επειδή είδε το χέρι του να κόβεται αλλά και πάλι νομίζω ότι ήταν λογοτεχνικό εύρημα. Αν ήταν έτσι δε θα είχε επιβιώσει θύμα νάρκης. Αν δεν πεθαίνει κόσμος όταν εξαφανίζεται το κάτω μέρος του σώματός του θα πεθάνει από το καυσαέριο? Ηοly fuck!! Επαιζες broken sword!! Μπραβο. Τελικά δεν είσαι μόνο το οξύμωρο του καυστική και καλοσυνάτη. Έχεις και θραυσματα nerd και cool μέσα σου. Και αυτό ήταν μια δήλωση. Και τι δήλωση! Δε νομίζω να έχω ακούσει πιο ολοκληρωμένο κοπλιμάν...Ευχαριστώ πάρα πολύ!

ποιος εχει σχεδιασει το σημα του food daily; Ο αγαπητός athensville.

Α, μπα, πάω να δουλέψω στο εξωτερικό και με αγχώνει ότι πρέπει να φέρομαι διπλωματικά, νομίζω ότι θα εμπλακώ σε καταστάσεις που δεν θα τις χειριστώ προς το συμφέρον μου ενώ στο παρελθόν τα έχωνα και βγήκα ζημιωμένος. Τί με συμβουλεύεις; Δε μου τα λες όλα. Γιατί είναι το πρόβλημα το εξωτερικό? Αν καθόσουν στο εσωτερικό θα ήταν ευκολότερα? Γιατί αν το πρόβλημά σου είναι ότι αντιμιλάς στις Αρχές, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να είναι πρόβλημα σε όλες τις χώρες. Από την άλλη, η διπλωματία είναι κάτι που χρειάζεται σε όλες τις πτυχές τις ζωής και η επαγγελματική είναι και η πιο ξεκάθαρη, γιατί αυτός που σε πληρώνει, πως να το κάνουμε, έχει την εξουσία. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σε εκμεταλλευτεί βέβαια- χρειάζεται να θέτεις όρια τα οποία όμως είναι σε σχέση με τα λεφτά που παίρνεις. Στις διαπροσωπικές σχέσεις που δεν υπάρχει ξεκάθαρο νόμισμα συναλλαγής (και πάλι υπάρχει όμως) είναι πιο ασαφή τα πράγματα και επαναδιαπραγματεύονται καθημερινά.
Με λίγα λόγια, είσαι υποχρεωμένος να είσαι διπλωμάτης σε μία οργανωμένη κοινωνία. Είναι η χαρά του πολιτισμού αυτό όμως, δεν θα έπρεπε να είναι βάρος. Αν όλοι λέγαμε αυτό που μας κατεβαίνει στο κεφάλι ανά πάσα στιγμή δεν θα ήμασταν ειλικρινείς, θα ήμασταν χοντράνθρωποι. Γίνεται να περνάς το μήνυμά σου και χωρίς χοντράδες. 

Αν τα σκληρά ναρκωτικά (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) φέρνουν κάθετη πτώση της λίμπιντο, πώς εξηγείται ο Μικ Τζάγκερ είναι ακόμη και τώρα που μιλάμε πηδήκουλας (και όχι με τίποτα πατσαβούρες..)και η Καιτούλα Moss βγαίνει με σέξυ ύφος στις φωτογραφήσεις ενώ κανονικά δε θα έπρεπε καν να θυμάται πως είναι το σεξ χωρίς καταχρήσεις(τελευταία φορά φαντάζομαι στο british Λύκειο);! Πως το ξέρουμε ότι ο Μικ Τζάγκερ είναι και τώρα πηδήκουλας? Επειδή κυκλοφορεί με κοριτσάκια? Όπως το ξέρουμε για τον Χιου Χέφνερ? Ούτε τα προσωπικά της Καίτης ξέρουμε...πάντως, αυτοί οι δύο δεν είναι τα συνηθισμένα πρεζάκια. Κάνουν καλή συντήρηση.

Άντρας ρωτάει: Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά για το πως βάζεις το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι ώστε να μην σουφρώνει από πίσω και από το πλάι? Έχω περάσει ώρες στον καθρέφτη ανεβοκατεβάζοντας τα παντελόνια μου και δοκιμάζοντας να το βάλω πρώτα από μπροστά, μετά από πίσω, μετά από πλάγια....Δεν είμαι άντρας, αλλά έχεις δοκιμάσει να φορέσεις μικρότερο νούμερο?


"γιατί δεν έχεις το gofugyourself στη λίστα των blog που διαβάζεις; είναι ηλίου φαεινότερο ότι διαβάζεις, και μάλιστα πολύ. θα έλεγα ότι φαίνεσαι πιο επηρασμένη απο το δικό τους στυλ, παρά από τον dilisted που έχεις βάλει. αν δεν το διαβάζεις, τότε ΟΚ, έκανα λάθος, αν και μιλάμε μάλλον για καραμπινάτη περίπτωση τηλεπάθειας ή μεγάλων πνευμάτων που συναντιόνται..." Το διάβαζα κάτι χρόνια πριν και τώρα έχω σταματήσει χωρίς λόγο, καλά που μου το θύμισες. Αν έχω στυλ, είναι οι αρλούμπες που έχω μέσα στο κεφάλι μου. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν παρόμοιο (καλύτερο) από μένα, κανείς δεν είναι τόσο μοναδικός. Ξέρεις τον superficial? Mάλλον είμαι ακόμα πιο επηρεασμένη από αυτόν.


Γιατί άλλαξες την φωτό του προφίλ; Διότι αφού το όνομά μου είναι γνωστό δεν έχει και πολύ νόημα να μην βάζω τη φωτογραφία. Επίσης, την άλλη τη βαρέθηκα.

Πηγαίνουμε στο τυροπιτάδικο και στο χαμπουργκεράδικο της γειτονιάς (πολυτελές ή μη) και βλέπουμε και θέλουμε το προσωπικό να φορά γάντια μιας χρήσεως. Το ίδιο ελπίζουμε ότι συμβαίνει και πίσω από τους πάγκους εκεί, αλλά και σε ταβέρνες και εστιατόρια. Εάν συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί θεωρούμε φυσιολογικό ο κάθε celebrity chef να βουτά γυμνές τις δαχτυλάρες του για να πλάσει τον κιμά; Το προσωπικό του χαρμπουγκεράδικου είναι σε εκτεθειμένη κουζίνα και πέρα από τους ίδιους είναι και οι πελάτες ενδεχόμενη πηγή βρωμιάς. Αν τα χέρια σου είναι πλυμένα δεν υπάρχει κανένας απολύτως φόβος. Εμένα τα γάντια μου φαίνονται ακόμα πιο απωθητικά. Αν τα φοράς όλη μέρα δεν είναι πιο καθαρά από τα χέρια.

Καλημέρα καλό μήνα! Ε ναι πιά αυτό το ιλουστρατιόν μας κατέστρεψε! Με την τουαλέτα 1000 δολαρίων και βάλε μαγειρεύει η ατάλαντη? Τα 1000 γι'αυτήν είναι τα 100 για μας, οπότε, γιατί όχι...αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει και να την ανεχόμαστε.η καινούργια φωτογραφία απεικονίζει εσένα???? Oui!

Εχω μία ακατανίκητη επιθυμία να δηλώσω φανατική θαυμάστρια των πονημάτων σου στη Lifo. Ειδικά τα Oscar trivia γράφουν ιστορια. Σε έπεισα για την αγάπη μου?? (έπρεπε να ρωτήσω κάτι για τα μάτια του κόσμου...) - Mατίνα  Mατίνα, με έπεισες ναι! Τι ωραία!

Ti φωτογραφια είναι τώρα αυτή? Η Σοφία Κόπολα πριν τις πλαστικές? (ήδη πλένω τα δάχτυλά μου με χλωρίνη γι'αυτό που έγραψα) Για τη δική μου λες? Η Σοφία Κόπολα? Μα πως?
"ποιος/ποια ειναι στην εικονα που βγαινει εδω και στη λαιφο σαν προφαιλ πικ;;
ειναι γλυκα!
αχαχ πες οτι εισαι εσυ!" Εγώ είμαι! Ευχαριστώ!

Den einai o bob dylan sto profile pic sou e? Σοφία Κόπολα, Βοb Dylan...το παράκανα με το φότοσοπ μάλλον...tha glitosoume ap tin lady gaga i oxi? Σιγουρότατα ναι. Νομίζω ήδη έχει χάσει τη γυαλάδα του καινούριου. Αν δεν κάνει μία πετυχημένη αλλαγή την πάτησε.

εισαι γλυκουλα μωρε στη φωτογραφια!μου θυμιζεις μια ξαδελφη μου (κοπλιμεντο)  Ευχαριστώ! Πολύ μου άρεσε το "γλυκούλα"!


13 σχόλια:

Moi aussi είπε...

Αχ, πολύ μου αρέσει η Νόρμα Τζην στις φωτογραφίες αυτές!

Ανώνυμος είπε...

Αχ, ακόμα περιμένω αφιέρωμα για το "Κάτι ψήνεται". Στοπ. Μη πεις τίποτα. ΞΕΡΩ οτι έχεις ήδη κάνει κάτι. Θέλω ενα ετσι καινούργιο, πιο αμπίστικο στυλ με Καριμπραντοουιστικο στυλ ταυτόχρονα. Ζωτάω πολλά, το ξέρω, αλλά αν θες.. Ευχαριστώ.

Tanila είπε...

ποια νόρμα τζιν; η αμπα ειναι!

δε μου λες αμπα, να προτιμήσω τέντες με απλούς μεταλλικούς αναδιπλούμενους βραχίονες ή τέντες με κασσετίνα; σε παρακαλώ, θέλω τεκμηριωμένη απάντηση.

Ariadne είπε...

oscar trivia?
που ήμουν εγώ όταν έγινε αυτό;
λινκ πλιζ!

Α, μπα? είπε...

http://www.lifo.gr/blogs/fooddaily/23949#blogtop

Ανώνυμος είπε...

Α,μπα στη φωτο εισαι ενα κουκλι! Μου κανεις κατι σε μικρη σκανδιαλιαρα νεραιδουλα!

Α, μπα? είπε...

γουάου :)

Ανώνυμος είπε...

Είχα το ίδιο πρόβλημα στο παλιό μου σπίτι- τελικά δεν έφταιγε ο θερμοσίφωνας, αλλά το πιεστικό της πολυκατοικίας που είχε βουλώσει και "ξεφυσούσε" αέρα προς τα πάνω. Ψαξτο,αλλα γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι στην φωτό ; Νόμιζα η τύπισσα απ'το Λατρεμένα μου Πλάσματα

amalthia είπε...

φοβερή απάντηση στον άντρα με το πουκάμισο!

Α, μπα? είπε...

ωχ Τανίλα, καλή ερώτηση, μάλλον και τα δύο έχουν τα υπέρ και τα κατά τους...

prozak είπε...

tanila είσαι απαράδεκτη που τρέχεις από δω κι από κει και ρωτάς πράγματα που ήδη έχεις την απάντηση...!!!

Tanila είπε...

κανω γκάλοπ