19/1/12

Χειρότερο εξώφυλλο 2012Καταλαβαίνω ότι η περσόνα της πως-τη-λένε (όλο την ξεχνάω, κι ας βλέπω το New Girl) είναι να είναι indy και goofy, μάλλον επειδή το σώμα της δεν είναι καταπληκτικό αλλά είναι πολύ όμορφη (για όλους τους ωραίους υπάρχει θέση στο Χόλυγουντ) και αυτό απαιτεί αναγκαστικά μακριές βλεφαρίδες, νάζι και ματάκια ΑΛΛΑ πρέπει να της βάλουν ένα όριο. Αναρωτιέμαι τι οδηγίες πήρε από τον φωτογράφο "και τώρα, δείξε μας πως είσαι ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΙΨΤΕΡ" και επειδή τα έχει κάνει όλα τα απαραίτητα, της είχε μείνει αυτό. Α, Ζούι τη λένε. Το γράφει και πάνω.

Ξεκαρδιστικό update: μέσα, στη συνέντευξη, λέει ότι "κάθε μέρα έτρεχε από το σχολείο στο σπίτι επειδή οι συμμαθητές της τη μισούσαν και κυριολεκτικά την έφτυναν." Ναι, γιατί τα αγόρια συνηθίζουν να φτύνουν τις κουκλάρες συμμαθήτριές τους.

6 σχόλια:

Σικ Γαλότσα είπε...

Χα! Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν πήρε καμία οδηγία από φωτογράφο. Απλά επειδή είναι και πολύ φευγάτο περιοδικό, τους φωτογραφίζουν σε αυθόρμητες πόζες πατώντας τους τα πόδια, τραβώντας τους το μαλλί ή πετώντας τους αντικείμενα.
Για την συγκεκριμένη δεν έχω καταλήξει ακόμη.

ΧΙΨΣΤΕΡ
ΧΙΨΣΤΕΡ
ΧΙΨΣΤΕΡ
ΧΙΨΣΤΕΡ

Ουφ! είπε...

500 days with weirdo!

i like her :-)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, η ομορφιά όπως και να το κάνουμε είναι υποκειμενική. Δες την πριν κάποια χρόνια που ακόμη έψαχνε το στυλ της και ούτε να τη φτύσεις!

Εγώ πάντως την καταλαβαίνω,από χωριό είμαι, με έβλεπαν αλλοπρόσαλλη, άπαξ όμως και μετακόμισα σε μεγαλούπολη, είχα τρελή επιτυχία από την μία μέρα στην άλλη (τι έγινε, ρε παιδιά;!). 'Εχει να κάνει λοιπόν και σε τι κοινό απευθύεσαι. Γύρευε από ποιο κατσικοχώρι είναι και τούτη.

bourboulithres είπε...

Δε μ' αρέσει αυτή και δε καταλαβαίνω το hype γύρω απ το όνομά της.

Tod είπε...

Της κάνουν και πλάκα με τους διπλανούς τίτλους..
Με το straightener σίγουρα έχει πάει κάτι λάθος που ούτε για bedroom δεν κάνει, seduction.. ακόμη και το duckface είναι πιο seductive.. κ όσο για σεκσι eyes.. άστο καλύτερα.. ακόμη ζαλίζομαι.

Ariadne είπε...

θα παρουσιάσει κάποια βραβεία;;