13/1/12

Η Αντζελίνα "πέρασε" από το Οβάλ ΓραφείοΕγώ λέω ότι πέρασα από το μπαρ της γειτονιάς, ή ότι πέρασα από το Ross για να δω αν έχει καλές προσφορές, ή πέρασα απέναντι - η Αντζελίνα λέει ότι "πέρασε από το Οβάλ Γραφείο", έτσι δε μεταφράζεται το "dropped by", όπως εμφανίστηκε στο  Associated Press? Φαντάζομαι ότι πέρασε αφού πρώτα έριξε κι ένα τηλέφωνο, για να δει αν ο Μπαράκ ήταν σπίτι.

Ο λόγος που πέρασε μια βόλτα, μαζί με τον Μπραντ, (δεν ξέρω αν πέρασε κι αυτός, στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ) ήταν για να συζητήσουν την φιλανθρωπική της δράση μπλα μπλα μπλα. Τώρα που ξέρω ότι ο πρόεδρος της Αμερικής περνάει την ώρα του με σταρ του Χόλυγουντ, αντί να, ξέρω γω, σχεδιάζει καμία μεταρρύθμιση της υγείας, με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια.

Τώρα σοβαρά: αυτό που βλέπω, είναι ότι αρχίζει και βάζει τα μεγάλα μέσα. Καλές οι εκλογές (and stuff),  αλλά αν δεν κερδίσεις στο Facebook και στην τηλεόραση, πρόεδρος δε γίνεσαι. Κοίτα που κρεμόμαστε όλοι από τα χείλη της Αντζελίνας. Στην κυριολεξία.

4 σχόλια:

Ουφ! είπε...

που στο καλό ήταν κρεμασμένος ο κάμεραμαν;;!!! όλα περαστά τα βλέπουμε!

Α, μπα? είπε...

Ναι, τι πηγαινέλα

Sweet and bitter είπε...

Δηλαδή οι Brangelina παίρνουν τηλέφωνο στο Λευκό Οίκο και ρωτάνε "Θα είστε εκεί το απόγευμα, να περάσουμε για ένα καφεδάκι;".
Ας μη σχολιάσω τα μέτρα ασφαλείας, που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανένας τον κάμεραμαν.

Α, μπα? είπε...

Έλα ντε! Καλά λες!