15/1/12

Ρε δε μας παρατάςΝομίζω ότι η Αντζελίνα θα γίνει η νέα Γκουίνεθ. Ή μήπως ήταν πάντα και τώρα το κατάλαβα; Δεν ξέρω, ίσως η επανεκκίνηση Α, μπα? με βρήκε πιο νευρική, υπάρχει όμως και η πιθανότητα να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ.

Κυκλοφορεί μια δήλωσή της τελευταία παντού, και όταν λέμε παντού, εννοώ ότι δε γίνεται να ανοίξω τηλεόραση χωρίς να τη δω κάπου. Εντάξει ομολογώ ότι δεν είμαι μόνιμα στο BBC America ή στο Science Channel, όμως και πάλι - έλεος με το "ανθρώπινο" πρόσωπο της Αντζελίνα. Για σας, όχι μόνο θα το διαβάσω ακόμη μια φορά, αλλά θα το μεταφράσω και θα το γράψω. Όλα για σας.

"Έπαθα νευρικό κλονισμό μέσα στο ντους και ο Μπραντ με βρήκε να κλαίω. Ένιωσα αυτή την τεράστια ευθύνη και ένιωθα πολύ μικρή. Ποιά είμαι εγώ για να αναλάβω κάτι τέτοιο¨?'

Εντάξει μην ανησυχείτε, δεν της έδωσε ο Ομπάμα τον κωδικό για την εκτόξευση της πυρηνικής βόμβας, μιλάει για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο ή αλλιώς, έχασε η Βενετιά βελόνι. Όμως ήταν σίγουρα στο ντους όταν έγινε αυτό? Ή μήπως ήταν στο ντους αλλά είχε βγει και γυμνή ακόμα, άρχισε να βάζει αισθησιακά κρέμα στις γάμπες της και πάνω εκεί την βρήκε ο Μπραντ; Τώρα που είναι σκηνοθέτις, πρέπει να δίνει μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ούτε ένα σχόλιο για το μπαστούνι τού Μπράντ?

Α, μπα? είπε...

"Γλίστρησε ενώ έκανε σκι"