25/1/12

Καλέ, συνήλθεΗ αγαπημένη μου Μπρίτνη έχει εξαφανιστεί τελευταία από τα νέα, πράγμα που είτε σημαίνει ότι παίρνει τα φάρμακά της ή ότι παίρνει ναρκωτικά μόνη της και αθόρυβα, αλλά τώρα είδα αυτές τις φωτογραφίες με τον αρραβωνιαστικό και πρέπει να πω, έχει χρόνια να δείξει κάπως σα να συμμετέχει λίγο. Ο πατέρας της είναι τόσο ευχαριστημένος που έκανε αίτηση να παραδώσει μέρος του ελέγχου της ζωής της στην ίδια, κάτι που συμπτωματικά με τη χρονιά που μάλλον θα ξαναπαντρευτεί. Ελπίζω να πρόκειται για σύμπτωση, γιατί αν νομίζει ο πατέρας της ότι θα συμμαζευτεί επειδή θα παντρευτεί, απατάται πανηγυρικά. Κι άλλες παντρεύτηκαν και ξεσάλωσαν χειρότερα. Όπως για παράδειγμα, η Μπρίτνη. Και τέλος πάντων, δεν παντρεύεσαι για να δαμάσεις το τέρας μέσα σου.

4 σχόλια:

mariannaki είπε...

excuse-me, στην πρώτη φωτό αυτό που φοράει είναι φόρμα-σορτσάκι λαμέ?

Flonsavardu είπε...

εμένα αν εξαιρέσεις τη ζωνούλα στο πρώτο και τη φούστα στο τελευταίο, πολύ με αρέσουν αυτά που φοράει. για μπρίτνι πάντα.

amalthia είπε...

μπήκα να σχολιάσω το ντύσιμο και λέω να δεις που θα είμαι εκτός θέματος.αλλά βλέπω και τις κυρίες απο πάνω να κάνουν τα ίδια.

well στη τελευταία φώτο με έπιασε σπαστικό γέλιο.

ΑλλούΓι'Αλλού είπε...

(Τώρα μόνο ανακάλυψα ότι η Α,μπα! επανέκαμψε. Άντε καλώς ήρθες μπακ!)
Αυτός που πάει να μπλέξει μαζί της ξέρει που μπλέκει ή θα ξεκατινιαστεί κ αυτός μαζί της; Όσο για τα ρούχα της once a ξέκωλο, always a ξέκωλο!