25/1/12

Η Α, μπα? απαντάει

Banana split. Σου αρέσει αυτό Αμερική; Πας γενικά dairy queen? Γενικά δεν τρώω γλυκά, τα αποκαλώ "κούφιες θερμίδες". Βασικά, δε μου πολυαρέσουν, πάντα προτιμώ μια σπανακόπιτα.


"Ποιο είναι το πιο trash τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθείς τους τελευταίους μήνες με ευχαρίστηση;Aν υπάρχει κάτι τέτοιο (Vam33)" Ένα μόνο; Το αγαπημένο μου είναι (ήταν, μόλις τελείωσε - σνιφ) το real housewives of Beverly Hills, αλλά ευτυχώς ξεκινάει το αντίστοιχο του Orange County όπου και μένω, οπότε αναμένω με αγωνία. Μετά το Kim and Kourtney take New York όπου παρακολουθούμε το διαζύγιο Κιμ με το παιδοβούβαλο. Και το Gossip Girl, που είναι οριακά trash.

Εξακολουθείς να συμπαθείς τη Britney Spears; Πού έχει χαθεί αυτή; Nαι, έβαλα και ποστ! Καλά είναι, αρραβωνιάστηκε τον μάνατζέρ της, θα αποκτήσει και ξανά έλεγχο της ζωής της, βλέπω ότι απέχει και από τη μουσική, όλα καλά.


"Πόσο χάρηκα που έγραψες για το bento στο food daily! Και ορίστε ένα λινκ για όσους αναρωτιούνται πως το φτιάχνουν. Από το αγαπημένο cooking with dog! 
Φιλιά Σικ Γαλότσα ( Δες και την Christmas cake! Φανταστικοί Ιάπωνες!)" Κονίτσιουά! Τι πλάκα που έχει ο σκύλος! Υπνωτίστηκα τελείως με το βίντεο...

Φυσά κάποιος την μύτη του. Δεν βγαίνει σχεδόν τίποτα. Διπλώνει το χαρτομάντηλο και συνεχίζει. Ξαναδιπλώνει. Τα ίδια. Συνεχίζει, το ίδιο. Σε κάποια στιγμή η επιφάνεια του χαρτομάντηλου είναι η ελάχιστη δυνατή. Τότε είναι που θα βγουν όλες οι εκκρίσεις, οι οποίες φυσικά δεν χωράνε στο χαρτομάντηλο και θα λερώσουν κλπ. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πόσο γέλασα μ'αυτή την ερώτηση! Φρόντισε όταν φυσάς τη μύτη σου να μην είναι άλλοι μπροστά.


"Αν ναυαγούσες σε ένα έρημο νησί κι εμφανιζόταν ένα τζίνι το οποίο θα σου έλεγε να διαλέξεις μια σειρά που θα μπορούσες να βλέπεις για όσο καιρό θα ήσουν εκεί, ποια θα ήταν αυτή;
(Αν σε δυσκολεύει η επιλογή μιας σειράς, διάλεξε τρεις.)" Για πόσο καιρό θα έμενα; Εντάξει, τρεις: (αδύνατον να διαλέξω μία) Dexter, Mad Men και Modern Family. Καινούρια επεισόδια όμως ε; Αν πρέπει να βλέπω παλιά, αρκεί μία: το Seinfeld.

Τρως γενικά το ρόδι; Αν το βρω σε σαλάτα το τρώω αλλά μου τη δίνουν αυτά τα σποράκια.

Τι προτιμάς; Μαγειρική ή ζαχαροπλαστική; Δεν έχω ιδέα από ζαχαροπλαστική...

Πιστεύεις ότι τα φαγητά γίνονται πιο νόστιμα αν τα κάνεις με αγάπη γι' αυτούς που θα τα φάνε, ενώ αν έχεις νεύρα όταν μαγειρεύεις, το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών; Εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές αυτό. Φυσικά! Όταν αγαπάς, δεν βιάζεσαι, κοιτάς με προσοχή την εξέλιξη, δοκιμάζεις στην πορεία για σιγουριά, βελτιώνεται τρομερά το αποτέλεσμα! Απορώ με τους σεφ, που μαγειρεύουν για αγνώστους, πρέπει να αγαπάνε το ίδιο το φαγητό τρομερά.

Από την στιγμή που η Ελλάδα θεωρείται χώρα με ισχυρή παράδοση στην ναυτιλία, γιατί οι εφημερίδες ανεβάζουν πίνακες, δελτία και γραφήματα από το χρηματιστήριο αξιών, που είναι χαμηλότερης σημασίας στην τελική, και όχι τους δείκτες της ναυλαγοράς; Για τον ίδιο λόγο που έκανε τον Κωστόπουλο Θεό, που λάνσαρε το μπαλσάμικο και τα πούρα. Αυτή η χώρα δεν ξέρει ποιο είναι το συμφέρον της, ούτε θέλει να μάθει.


"Πιάσαμε με μια φίλη συζ. σήμερα για τα ""εξοτικά"" της Ελλάδος( Γιάννενα συγκ/να) Τα βατραχοπόδαρα και το χέλι. Έχεις δοκιμάσει;
Επίσης:θα έτρωγες καμπούρα καμήλας;" Και χέλι, και βατραχοπόδαρα. Και τα δύο νόστιμα είναι αν ξέρεις να τα μαγειρέψεις (όπως ισχύει για όλα άλλωστε). Καμπούρα καμήλας, (δηλαδή καμήλα), αν την τρώει ο κόσμος εκεί που υπάρχουν καμήλες και ξέρει πως να τις μαγειρέψει, βεβαίως. Λες να μοιάζει με χοιρινό;

2 σχόλια:

Ariadne είπε...

Dexter θα 'λεγα και γω! Τι τέλος ήταν αυτό;
Ανελέητοι παιδί μου...

Sweet and bitter είπε...

Εγώ είχα κάνει την ερώτηση για την Μπρίτνεϊ, 3-4 μέρες πριν το ποστ σου και τελικά με πρόλαβες :)