25/1/12

"Εξάντληση"Το TMZ λέει ότι η Demi Moore μπήκε στο νοσοκομείο μετά από επιληπτική κρίση που προκλήθηκε από αφαγία και διάφορους άλλους λόγους. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άλλοι λόγοι και γενικά δεν είναι και πολύ αστείο, αλλά αν υποψιάζομαι σωστά και η εξάντληση σε γλώσσα Χόλιγουντ σημαίνει ναρκωτικά, ωραία δικαιολογία βρήκε με το διαζύγιο. 

7 σχόλια:

Σικ Γαλότσα είπε...

Αυτό που δεν τρώνε ποτέ δεν το κατάλαβα. Έλεγα σε φίλο πως το φαγητό είναι μια από τις απολαύσεις της ενήλικης ζωής και πραγματικά το πιστεύω. Μα είναι δυνατόν να μην σού αρέσει να τρως; Ποτέ δεν(θέλω να)θα το καταλάβω.

Α, μπα? είπε...

Όντως, καλύτερα να μην το καταλάβεις ποτέ... μεγάλο πρόβλημα οι διαταραχές φαγητού

Ανώνυμος είπε...

Μία από τις απολαύσεις τις ενήλικης ζωής είναι επίσης να κάνεις ό,τι θες (και να μην τρως φαντάζομαι, κατά βούληση) και αρκεί να μην ενοχλάς τον παραδίπλα σου

Μορένα Μία είπε...

Ναι,αυτή όμως ενόχλησε κάνα δυό ανθρώπους.Τα παιδιά της π.χ., τους γονείς της,αν ζουν.Τους τραυματιοφορείς.Τους δημοσιογράφους που κάνανε το ρεπορτάζ.Την Α,μπα? που το σχολίασε...(να συνεχίσω;)

Α, μπα? είπε...

ειδικά εγώ!
(τώρα σοβαρά, τα ναρκωτικά αφορούν πάρα πολύ και τους γύρω του, όχι μόνο τον παθόντα)

amalthia είπε...

είναι πολύ στενάχωρο να μην πεινάς και να μην μπορείς να φας.μου έχει τύχει αποσπασματικά κατά καιρούς (μη φανταστείτε λίγο μου κρατάει).

βαρέθηκα πάντως τους σταρ με τα διάφορα τους.δεν κατηγορώ όμως μόνο αυτους,γιατί και σε μας συμβαίνουν διάφορα αλλά δεν "φωτίζονται" από δημοσιογράφους,εφημερίδες και βλοκς.

ΑλλούΓι'Αλλού είπε...

Τώρα στα γεράματα της ήρθε η επιληψία; Κ από αφαγία μάλιστα; Από κληρονομικό τό'χω ακούσει, από γενετική μετάλλαξη το'χω ακούσει, από κούραση/ηλίαση/γρήγορη εναλλαγή φωτός-σκιάς/σκότους τό'χω ακούσει, αλλά από πείνα πρώτη φορά.
Πείτε ότι είναι ανορεξική κ ναρκωμανής να το δεχτώ.
@Σικ Γαλότσα: αυτό μάλλον σημαίνει 1) έχεις υγιή σχέση με το σώμα σου και 2) χέστηκες (σόρι κιόλα) για τα πρότυπα ομορφιάς