24/1/12

Η Α, μπα? απαντάειΤέλειο!!! Ναι, πολύ ωραίο, νομίζω δυστυχώς τα παράτησε αυτός

Αποφάσισα να πίνω καφε σκέτο no ζάχαρη no γάλα ΑΛΛΑ να τον συνοδεύω πάντα με γλυκάκι.Ο συνδυασμός είναι τέλειος.Το έχεις κάνει; Μα ναι, εμένα το αγαπημένο μου είναι ο εσπρέσο σκέτος μαζί με παγωτό, γιατί προστίθεται και η ευχαρίστηση του ζεστού/κρύου

Πόσο καιρό έχεις να πας Θεσσαλονίκη; Τελευταία φορά ήταν πέρυσι το Μάιο.

Ποιό είναι το μέγιστο ιδανικό ύψος για τα ψηλοτάκουνα από άποψη αισθητικής και allure; Γυναίκες που φοράνε τα τόσο ψηλά τακούνια, που για να περπατήσουν είναι απαραίτητο το παπούτσι να είναι ανασηκωμένο και μπροστά (δεν αναφέρομαι σε πλατφόρμες, α και αυτές τις θεωρώ μάλλον ακαλαίσθητες) δεν μού φαίνονται εντυπωσιακές, αλλά λες και μόλις βγήκαν ή μόλις να πάνε να δουλέψουν σε στριπτιζάδικο ή σε γύρισμα τσόντας. Η εντύπωση αυτή επιτείνεται, εάν το παπούτσι είναι ολοντυμένο με glitter κλπ. Ποιά είναι η δική σου γνώμη; Περιμένω πότε θα περάσει η μόδα αυτών των παπουτσιών-στρίπερ. Δηλαδή οι στρίπερ καλά κάνουν, τι άλλο να φορέσουν - αλλά αυτά τα όργανα βασανιστηρίων μου φαίνεται ότι έχουν ξεπεράσει πολλά όρια, ότι μετά από μερικά χρόνια θα τα κοιτάμε και θα γελάμε. Ενώ μου αρέσουν τα τακούνια (δε μπορώ να τα βάλω, μου αρέσει να τα βλέπω σε άλλες), αυτές οι κοτρόνες που βάζουν τώρα μπροστά για ισορροπία είναι ακαλαίσθητες και γελοίες.

Η Dita von Tesse είναι φυσική ξανθιά. Το ίδιο και η Winona. Λες οι στιλίστες του να κάναν τραγικό λάθος που τις συνέστησαν το μαύρο(ή κόκκινάκι ενδεχομένως;) Νομίζω όχι, και οι δύο μοιάζουν φυσικές με τα σκούρα μαλλιά, από ξανθές στις χώρες τους έχει πήξει ο τόπος. Πρώτη φορά μου είχε κάνει εντύπωση αυτό στη Γερμανία, δεν είχα ξαναδεί άβαφτη ξανθιά ρίζα, μου φάνηκε σα να βλέπω αρνητική φωτογραφία. Όμως αυτό που δεν έχεις θέλεις...

Όταν ξεκίνησες το μπλογκ, είχες σκεφτεί πόσο επιτυχημένο θα γινόταν κι ότι θα σου έδινε την ευκαιρία να γράφεις στη Lifo; Πώς αισθάνεσαι τώρα; Ευχαριστώ για την ερώτηση, που έλεγε και ο Σημίτης, αλλά δε νομίζω ότι είναι "τόσο πετυχημένο", για τη Lifo όμως χαίρομαι πολύ, νομίζω ότι είναι το πιο αξιοπρεπές έντυπο στην Αθήνα και το σάιτ μου φαίνεται ακόμα καλύτερο :)

Εάν ίσχυαν πάντοτε οι κανόνες περί εισαγωγής ζώων, φυτών και τροφίμων γενικότερα, πώς θα ήταν οι κουζίνες μας και όχι μόνο; Φαντάζεσαι ελληνική κουζίνα χωρίς τομάτα; Τις πεδιάδες της Αμερικής χωρίς τα άλογα κλπ; Είδες, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Ευτυχώς που υπήρξαν οι ατρόμητοι και αδίστακτοι θαλασσοπόροι, τα έκαναν θάλασσα όπου πήγαν, αλλά μας έφεραν και τις ντομάτες.

Λένε ότι εάν συμπληρώσει κανείς το ερωτηματολόγιο ενός ψυχολόγου, τα αποτελέσματα θα καταδείξουν ότι έχει κάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κάποιο  πρόβλημα, που τού δυσκολεύει την ζωή, απλώς κανένας οργανισμός δεν είναι τέλειος. Εάν συμπλήρωνες ένα τέτοιο τεστ, πού υποθέτεις ότι θα σκόραρες; Κατάθλιψη, ψύχωση, ψυχαναγκαστική διαταραχή, ψυχαναγκαστική διαταραχή προσωπικότητας, διπολική διαταραχή; κλπ Έτσι λένε; Λογικό ακούγεται, αλλά από τον κατάλογο που μου έδωσες δεν ταυτίζομαι με κανένα, επίσης δεν ξέρω τη διαφορά της ψυχαναγκαστικής διαταραχής με την ψυχαναγκαστική διαταραχή προσωπικότητας, οπότε μπορεί να το έχω και να μην το ξέρω. Παλιότερα θα σου έλεγα κατάθλιψη χωρίς σκέψη, αλλά όχι πια.

Θα τρελαθώ. Αυτό! έγινε η μουσική βιομηχανία; Που να δεις κι αυτό.

Τι κάνεις άμα βλέπεις ότι κάποιοι προχώρησαν στην ζωή ενώ εσύ έχεις μείνει λίγο πίσω; ( μη πεις τίποτα για λεωφορεία, ε;  :) Άμα είναι λίγο, μην στενοχωριέσαι καθόλου :)
Αλλά σοβαρά τώρα, και δεν το λέω έτσι πρόχειρα, η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμου. Έτσι νομίζουμε γιατί έτσι μας μεγάλωσαν, αλλά ξέρεις φαντάζομαι πόσοι με "τέλειες" ζωές είναι απολύτως παγιδευμένοι και δυστυχισμένοι. Μπορεί να το νομίζεις επειδή κάποιος έκανε κάτι που θέλεις εσύ για τον εαυτό σου (παντρεύτηκε; αγόρασε σπίτι;) αλλά εσύ βλέπεις μόνο το απ 'έξω. Δεν είναι κούφια λόγια το "όσα ξέρει ο νοικοκύρης" και μη ζηλεύεις κανέναν, όσο καλά κι αν νομίζεις ότι τον ξέρεις κι από μέσα. Επίσης, όλα αυτά είναι παροδικά, έτσι κι αλλιώς- τη μία μοιάζει να είσαι λίγο πίσω, την άλλη βρίσκεσαι μπροστά, το ζήτημα είναι να βρεις τις δικές σου ταχύτητες.1 σχόλιο:

Tod είπε...

Νομίζω Α,μπα? πως έχει μπει το ίδιο link από Jon LaJoie.