2/2/12

Η Α, μπα? απαντάει


"Με την τελευταία διαφήμιση των JUMBO στο ραδιόφωνο, η οποία και έχει κολλήσει σαν τσιχλόφουσκα, έψαξα στο youtube  να δω το «Ορκίσου» της Αλεξίας.
Παρατήρησα ότι στην επωδό πάνε να κάνουν το σημείο του Σταυρού κατά τον Δυτικό τρόπο. Σκέφτομαι επίσης ότι στα περισσότερα έργα οι διαφημίσεις έχουμε καθολικές και όχι ορθόδοξες καλόγριες κλπ.
Άραγε η δημιουργική βιομηχανία είναι τόσο πιστή στο ορθόδοξο φρόνημα και δεν δέχεται να το θέσει εκτός πλαισίου ή η επίσημη εκκλησία έχει τόσο δύναμη και λογοκρίνει προληπτικά;" Xμ...Μάλλον και τα δύο, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ γιατί μου έχει καρφωθεί το φόρεμα της Αλέξιας στο μυαλό.

Δουλεύω ήδη 8 χρόνια. Πότε βγαίνω στη σύνταξη; Συνέχισε ευθεία, και θα φτάσεις.

Όλες αυτές οι αναλύσεις και οι πίνακες που βγάζουν οι εφημερίδες με το πότε θα βγείτε στην σύνταξη κλπ, μού φαίνονται τόσο μίζερες, που απορώ γιατί δεν δημοσιεύουν από την αρχή μοντέλα πάνω στην εξέλιξη της τιμής του μαονιού και του εβένου για φέρετρα. Ποιά η γνώμη σου; Ότι όσοι ακόμα πιστεύουν ότι θα βγουν κάποτε στη σύνταξη είναι πολύ αισιόδοξοι άνθρωποι.

θα έβαζες ποτέ εμφυτεύματα στα οπίσθια; ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Ποιο είναι το πιο όμορφο κτίριο που έχεις δει ποτέ;(παγκοσμίου εμβέλειας) Δεν ήταν ένα, είναι ένα σύμπλεγμα, όλα αυτά τα πολυώροφα κτήρια κατοικιών που βρίσκονται παράλληλα με το central park από απόσταση - τρομερή ομορφιά το θέαμα, και μισώ με όλη μου την καρδιά όσους μένουν εκεί, δλδ στο Dakota building και τα γειτονικά του.


Πρέπει να ερωτεύτηκα έναν άντρα από μια σειρά.(ναι είναι πολύ όμορφος). Πως μπορώ να το ξεπεράσω;  Άσε τους έρωτες και συγκεντρώσου στα μαθήματά σου, έχεις διαγώνισμα στο φροντιστήριο αύριο.

Ποιός νεανίζει πρισσότερο: Ο Πασχάλης ή ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος; Μιχάλης, Μιχάλης, ο Πασχάλης με τα εξώγαμα έχει γίνει πια μεσήλικας.

Φοράς κοθόρνους; Όχι.

Γιατί δεν κάνεις περισσότερα πόστ για την CHER? Δε διαβάζω τίποτα γι'αυτήν πια, τι κάνει;

Έχεις κάνει τατουάζ;Θα ήθελες αν όχι; Όχι, και όχι, πάνε σε συγκεκριμένους ανθρώπους, εγώ είμαι φλώρος.

Λένα, δεν νιώθεις οτι με το twitter έχει χαθεί κάπως η μαγεία των σταρ του Χόλυγουντ; Δηλαδή εκεί που τους είχες για κάτι "διαφορετικό", ξαφνικά τους βλέπεις στο κρεβάτι ή στο μπάνιο, λες και είναι φίλοι σου ή ξαδέρφια σου. Ναι, το ξέρω ότι είναι άνθρωποι και αυτοί, αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ.. Μαγεία?? Διαφορετικό??? Δε διαβάζεις Α, μπα?Δεν υπάρχουν σχόλια: