6/2/12

Η Α, μπα? απαντάει

Καλέ τι έπαθε το σάιτ; Γιατί έγινε πορτοκαλί; Γιατί κάτσιασε; Εντάξει τώρα;

Tι θα έκανες αν ξαφνικά ξυπνούσες και ήσουν η GOOP? -Vivs Θα φορούσα τη ρόμπα μου από βιολογικό μετάξι, θα έπινα νερό σε θερμοκρασία δωματίου με μία σταγόνα βιολογικής λεβάντας και λίγο χυμό βιολογικού λεμονιού και θα πλακωνόμουν στη βιολογική γιόγκα σε 42 βαθμούς για την υπόλοιπη μέρα.

Το ξέρεις ότι το ρολόι για την παράσταση Αμαντέους μετράει ακόμη; !!!! Το ξέρω, πως περνάει ο χρόνος...


"Το είδες αυτό;
"Από την Καλιφόρνια
Τα γράμματα της Λένας Φουτσιτζή (a-mpa.blogspot.com) έρχονται τελευταία από την Καλιφόρνια. Η οικονομική κρίση υπήρξε σαρωτική για τους αρχιτέκτονες, όπως η ίδια. «Στην αρχή έκλεισαν τα μικρά γραφεία και ακολουθούν και τα μεγάλα, ενώ η κρίση βαθαίνει συνεχώς. «Είχα να δουλέψω ως αρχιτέκτονας ένα χρόνο πριν φύγω», αναφέρει στην «Κ». Το εισιτήριο βγήκε κατ’ αρχάς για προσωπικούς λόγους, «αλλά δευτερευόντως επειδή δεν υπήρχε, δυστυχώς, απολύτως τίποτα στην Ελλάδα για να με κρατήσει, εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου». Ψηλαφώντας ακόμα τη νέα χώρα, συνεχίζει να εργάζεται στην Ελλάδα από μακριά (διατηρεί συνεργασία με την Lifo). «Κατά τ’ άλλα, μένω με το στόμα ανοιχτό σ’ αυτήν την τεράστια χώρα, που έχει τόσες αντιθέσεις που δεν βαριέσαι ποτέ!»""..     ΟΥΑΟΥ!" Το είδα ναι! Μαμά, με γράψανε στην εφημερίδα! (Καμαρώνω)
Ρώτησα την μαμά μου τι ξέρει για το καστορέλαιο και αυτό που μου είπε είναι ότι το πίνουν γιατί κάνει καλό και παλιά το δίναν και στα μικρά παιδιά να δυναμώσουν. Άρα μήπως αυτό το goop έχει δίκιο; Μόνο που σιγά μην είναι ίδιο το καστορέλαιο της goop με αυτό του χωριού μου... χμμ Μωρέ καλό θα είναι. Αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι το βάζουν στα πλαστικά, ούτε ότι το πίνει για να "ενεργοποιήσει την κίνηση του εντέρου" της.

εξαιτίας ενός ποστ του άρη σήμερα, έβαλα να δω ένα επεισόδιο bachelor. δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτό. πάμε με τα καλά μας καθόλου; τι αηδίες είναι αυτές; φλονς  Καθόλου καλά δεν πάμε. Είναι από τα λίγα που δεν βλέπω (κι αυτό λέει πολλά)

Ρε παιδιά τι γίνεται; Άλλαξε το μπλόγκ η φταίει το γκούγκλ πλάς;; Όχι, άλλαξε! Για διάφορους λόγους, όπως ότι δεν ισχύει πια το ampa.gr, ότι ήθελε μία ανανέωση για νέες λειτουργίες...


"(Δεν πιστεύω να έχει περάσει και να το έχασα...) Λοιπόν here it comes:
¨Εχει νουτέλα εκεί;;;;;;;;
Αχ πες μου ότι είναι τόσο διαστημικά γαμάτη η φάση όσο την περιμένω..." Έχει! Έχει και διάφορες άλλες μάρκες που δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν πολυτρώω γλυκά. Τι εννοείς με το διαστημικά γαμάτη φάση;


"Eπίσης που είναι καλύτερη η μπύρα;
Αμερική η κάτι ευρωπαικό;" Δεν πίνω μπύρα, αλλά από τα λίγα που ξέρω, οι αμερικάνικες είναι εντελώς ελαφριές και μάλλον άτονες. Κάτι ευρωπαϊκό σίγουρα.

Περιμένοντας στον γιατρό να με δει για να μού πει, εάν θα έπρεπε να συνεχίσω την θεραπεία ή όχι, και αφού είχα διαβάσει αρκετά κεφάλαια από το βιβλίο, που κουβαλούσα μαζί μου, άρχισα να παίζω με το κινητό μου και συγκεκριμένα με το ενσωματωμένο ημερολόγιό του. Το δάχτυλό μου είχε "κολλήσει" και προχωρούσε τους μήνες και τα χρόνια. Δεν κατάφερα να φτάσω το ημερολόγιο στο τέρμα του, αλλά σε κάθε περίπτωση το έφτασα γύρω στο στο  2500 κάτι. Πέρα από την μελαγχολία που με έπιασε για το περαστικό της ανθρώπινης ζωής, για τα τόσα πράγματα, που δεν θα ζήσει κανείς άνθρωπος ποτέ, αναρωτιόμουν, ποιό το νόημα να πηγαίνει η ατζέντα τόσο μακριά. Δεν θα μπορούσε η όποια μνήμη καταλαμβάνει το υπερμελλοντικό ημερολόγιο να αφιερώνεται κάπου αλλού; Αυτό που έγραψες θα μπορούσε να γίνει ένα ωραίο διήγημα. Δεν φανταζόμουν ότι φτάνουν μέχρι εκεί οι ατζέντες. Τις προάλλες διάβαζα έναν στο ίντερνετ που έγραφε διάφορα προβλήματά του και ζητούσε από τους άλλους "προοπτική". Και του απάντησε μία :"Μέχρι το 2080 όλοι όσοι ξέρεις θα είναι νεκροί. Αυτή είναι η προοπτική."
2 σχόλια:

Tonia Knith είπε...

E Ξέρεις τώρα έτοιμο ψωμί γεμιστό με νουτέλλα, cupcakes με νουτέλλα,  έτοιμες συσκευασίες για να βουτάς μέσα μπισκοτάκια σε φάση φοντι....

Λαθρεπιβάτης είπε...

Παλιά έδιναν καστορέλαιο πριν από ιατρικές εξετάσεις, όταν έπρεπε το παχύ έντερο να είναι εντελώς άδειο. Άρρωστος μου είχε πει ότι θα προτιμούσε μια ακόμα εγχείριση παρά να ξαναπιεί καστορέλαιο.