10/2/12

Παιδιά, παντρεύτηκε ο ΚορκολήςΟ καημένος ο Κορκολής. Δε νομίζω ότι ανέκαμψε ποτέ από τότε που εκείνο το βίντεο, στο οποίο φαινόταν να είναι κάπως βαρήκοος, με μουγκή παρτενέρ, βγήκε στη φόρα. Θα γελούσα, αλλά δεν είναι και πολύ αστείο, αν και είναι λίγο, ντροπή μου.
Μετά τον είδα με τα ιντελεκτουέλ φουλάρια σε κάποιο σόου όπου με στόμφο έκανε κριτική σε κάτι άσχετους και σταμάτησα να τον λυπάμαι.
Αυτό που δεν ήξερα -και γιατί άλλωστε- ήταν ότι είχε δεσμό με την τραγουδίστρια Λίντα, και παντρεύτηκαν. Ζήτω!
Η αγγελία επίσης με έκανε να γελάσω, χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί:

«Ο Στέφανος Κορκολής του Ιωάννη και της Αντωνίας, το γένος Κωνσταντίνου Δούκα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Σβετλάνα Γκεϊμαν του Λεβ και της Αλεξάνδρα, το γένος Ντιτλοβα Μπασιλι, που γεννήθηκε στο Κεντάου Καζακστάν και κατοικεί προσωρινά στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Χαλάνδρι». 

Νομίζω ότι το πιο αστείο είναι ότι η μαμά του έχει τόσο ωραίο επώνυμο, Δούκα, και τον ίδιο τον λένε "Κορκολή". Να τι παθαίνετε με την πατριαρχική κοινωνία που μας φορτώσατε, άντρες.

Παρακάτω η Λίντα περιγράφει τι συνέβη όταν είδε για πρώτη φορά τον Στέφανο:

”Μόλις τον είδα, ένιωσα ότι γνωριζόμασταν χρόνια. Ένιωσα κάτι παραπάνω από μια έντονη ενέργεια. Ήταν σαν μια σφαίρα να μου διαπερνούσε την καρδιά. Ένιωσα ότι γνωριζόμασταν από παλιά, ένιωσα μαζί του τρομερή οικειότητα, ένα συναίσθημα που αναζητάς όταν νιώθεις ότι μια σχέση είναι καρμική και έχει να κάνει με κάτι πιο πέρα από εσένα. Πέρα από το γήινο κόσμο.”

Μη γελάτε ρε, είναι άνθρωπος του πνεύματος η Λίντα. Όχι σαν κι εσάς, που κοιτάτε μόνο αν ο άλλος έχει ωραίο σώμα και λεφτά. Το πόσο άνθρωπος του πνεύματος είναι φαίνεται άλλωστε και από τη μουσική της:


8 σχόλια:

ΑλλούΓι'Αλλού είπε...

Σε ό,τι αφορά τα επίθετα (που είναι το πιο σημαντικό που έθιξες, άντε κ η ενέργεια που ένιωσε, την πήρε κ την σήκωσε) το πιο έξυπνο είναι το ισπανικό σύστημα: καθένας παίρνει το επίθετο του πατέρα ΚΑΙ το επίθετο της μητέρας. Δλδ, καθένας έχει ΔΥΟ επίθετα. Το ποιό θα μπει πρώτο κ ποιό δεύτερο, ενώ παλιότερα ήταν σαφές (πρώτα πατρικό μετά μητρικό) σήμερα εξαρτάται απ'τα βίτσια των γονιών όταν πηγαίνουν στο ληξιαρχείο. Όντως, είναι κρίμα να σε λένε Κορκολή, όταν η μάνα σου λέγεται Δούκα.
Κ κάτι ακόμα: το Λίντα βγαίνει απ'το Σβετλάνα ή απ'το Γκεϊμαν;

mariannaki είπε...

α)το εγχώριο σόουμπιζ σου πάει τρέλα!
β)κι εγώ το εντόπισα το πόσο ωραιότερο θα ήταν το "Στέφανος Δούκας", αν και παραπέμπει σε ήρωα γλυκερού μυθιστορήματος, που συνήθως κοιτάζει από το παράθυρο καθώς βρέχει και σκέφτεται κάποια Ναταλία Παλαιολόγου ή κάτι τέτοιο
γ)αλλά τον τρώει λάχανο νομίζω το ονοματεπώνυμο της καλής του. Το από πού βγαίνει το Λίντα είναι μυστήριο, αλλά Γκέιμαν; Νομίζω ότι μπροστά σε αυτό, ακόμα κ ο μπαμπάς της θα ήθελε να λέγεται Κορκολής.
γ Στέφανε, τα θέλει τα twilight του ο ....χμμμ.... οργανισμός σου 

Σικ είπε...

Εγώ πάλι με Κορκολή θα θυμάμαι πάντα αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=yaZvgNqKLRE

Τότε που η Αθήνα ήταν μια πανέμορφη πόλη. 

(Ναι, πλάκα κάνω)

Tod είπε...

Χαχαχαχα Σικ

Δλδ παντρεύτηκε την Ευρυδίκη του Καζακστάν? Κάτι μου λέει ότι θα τη δούμε κ αυτή σα τη Φωτεινούλα τη Δάρρα σύντομα.

AmpaAmpa είπε...

ακόμα κ ο μπαμπάς της θα ήθελε να λέγεται Κορκολής. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! τέλειο

AmpaAmpa είπε...

Τι απέγινε η Φωτεινούλα;

AmpaAmpa είπε...

Και τα παιδιά μετά; Έχουν τέσσερα επώνυμα;

ΑλλούΓι'Αλλού είπε...

Έχουν το ένα επιθετο του μπαμπά κ το ένα της μαμάς. Ποιό θα μπει πρώτο κ ποιό απ'τα δυό του καθενός εξαρτάται απ'τους γονείς. Ουσιαστικά καθένας στην οικογένεια έχει διαφορετικά επίθετα απ'τους υπολοιπους, άλλα το ζευγάρι, άλλα τα παιδιά. Τα εγγόνια παιρνουν των γονιών τους, όχι των παππούδων κ πάει λέγοντας