3/2/12

Ξεκινήστε οικονομίεςΦαντάσου να μην μου άρεσε κι όλας. Η Madonna μίλησε στο newsweek για διάφορα, αλλά το πιο αστείο είναι ότι ξεκινάει συναυλίες και λογικό, αφού στην τελευταία περιοδεία έβγαλε 408 εκατομμύρια (θεούλη μου, να κάνει 5 τέτοιες ο Παπαδήμος και ξεχρεώσαμε). Τα εισιτήρια αυτή τη φορά θα είναι κάπως τσιμπημένα, και όταν λέω τσιμπημένα, εννοώ ότι δε θα πληρώσετε την ΔΕΗ για να πάτε. 300 δολάρια το κεφάλι. Και να πως το εξηγεί.


“So start saving your pennies now,” she says, sounding annoyed that any-one would suggest these prices are prohibitive. “People spend $300 on crazy things all the time, things like handbags. So work all year, scrape the money together, and come to my show. I’m worth it.”


Δουλέψτε ένα χρόνο, και ελάτε να με δείτε, γιατί το αξίζω. Φανταστική η Μαντόνα αλλά να πω την αλήθεια, προτιμώ να πάρω τσάντα. Στη φωτογραφία νομίζω ότι φοράει όλη γκαρνταρόμπα του μαύρου κύκνου.

5 σχόλια:

Tod είπε...

Einai fanero oti tha exei k xorigo ti L'Oreal..

Ανώνυμος είπε...

me tetia timi prpei na exei xorigo ton theo , andy

Ανώνυμος είπε...

episis elpizo na min tin antigrapsei kai s auto i vissi , andy

Ανώνυμος είπε...

είναι γνωστό οτι το χιούμορ της είναι εντελώς sarcastic, οπότε πιστεύω οτι δεν σοβαρολογούσε

Αμάλθεια είπε...

εγώ πλέον προτιμώ να μην πάρω ούτε Μαντόνα ούτε τσάντα. Τις βαρέθηκα και τις δύο. 

προτιμώ να τα κρατήσω και να πάω ένα 3ήμερο κάπου.Κοίτα όμως με τα χρόνια και με την κρίση πως αλλάζουν οι προτεραιότητες. (κοίτα που θα σοβαρέψω τώρα)