14/2/12

Εναλλακτικές βιογραφίες: Jennifer Aniston


Η Τζένη Ανιστοπούλου βασικά, είναι Ελληνίδα, και όλα τα άλλα δεν ξέρω τι σημασία έχουν, αφού είναι το DNA της ρε παιδάκι μου που την έκανε διάσημη, δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία αυτό.
Η Τζένη γεννήθηκε σε ένα χωριό της Καλαμάτας και το wiki τεχνηέντως ψεύδεται, γιατί οι Αμερικάνοι έτσι κάνουν, καπηλεύονται τις διάνοιες και τις μεγάλες προσωπικότητες. Όμως η γιαγιά της, Αρίστη Ανιστοπούλου, πριν πεθάνει εκμυστηρεύτηκε ότι η πρώτη λέξη της Τζένης ήταν το "Η-Ελλάδα", με την αρχαία ελληνική προφορά.Όταν έγινε 18 χρονών, κι αφού είχε τελειοποιήσει το άνοιγμα φύλλου, οι γονείς της χώρισαν, επειδή ο πατέρας της έγινε πρασινοφρουρός και η μητέρα της ήταν από οικογένεια βασιλικών. Η μητέρα της επειδή μεγαλοπιανόταν, δεν άντεξε τα ζεϊμπέκικα και τα ζιβάγκο της Ελλάδας, και αποφάσισε να πάει στην Αμερική, επειδή η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι προδότες που άφησαν τον Κωνσταντίνο ακάλυπτο.


Εκεί η Τζένη έγινε Τζένιφερ, επειδή τα παιδιά στο college την κορόιδευαν για τη μεγάλη της μύτη και το μυτερό της πηγούνι, για την προφορά της και το όνομά της. Ολοκλήρωσε την μεταμφίεση κάνοντας το Ανιστοπούλου Άνιστον, χωρίς να ξεγελάει κανέναν. Τελικά για να πείσει ως Αμερικανίδα έκανε δύο πλαστικές, έβαλε μπλε φακούς επαφής αλλά κυρίως, μείωσε την αφάνα στο μισό, την ίσιωσε και την έβαψε.

Μετά από αυτό η πρώην αφάνα της απέκτησε τον δικό της ατζέντη, ο οποίος της εξασφάλισε ένα ρολάκο σε ένα σίτκομ όπου έξι 25ρηδες ζούσαν στο κέντρο του Μανχάταν σε ένα ιστορικό κτήριο χωρίς εμφανή εισοδήματα - όμως το χιούμορ που κατέβαινε σαν στραγάλια έκανε τον κόσμο να ξεχνάει τα βάσανά του και αγαπήθηκε παγκοσμίως, ειδικά στην πατρίδα της Τζένης, όπου χρόνια αφού τελείωσε, ένας σκηνοθέτης/σεναριογράφος/ηθοποιός/ζεν πρεμιέ με ένα ομολογουμένως γοητευτικό τσουλούφι έκανε ξεπατικωτούρα από τις μισές ατάκες και βάλε, αλλά  η μετάφρασή του ήταν τόσο κακή, που η Τζένη δεν το έμαθε ποτέ.

Από κει και πέρα η Τζένη εγκατέλειψε οριστικά την Ελλάδα και κράτησε μόνο την σπανακόπιτα, αφού για να κρατήσει τους ρόλους έπρεπε να είναι Καλιφορνέζα. Το έκρυψε τόσο καλά που όταν λες στους φανατικούς της οπαδούς ότι είναι Ελληνίδα, σε βρίζουν. Βέβαια αυτά σε βρίσκουν, διότι είναι σαραντάρα ζωντοχήρα, χωρίς παιδί, και γυρνάει με κάτι λελέδες. Τα συμπεράσματα δικά σας.


5 σχόλια:

Alex είπε...

Γενοβεφα Αναστασακη τη λενε

AmpaAmpa είπε...

Για εναλλακτικές δε λέγαμε;

Σικ είπε...

                                                    XAXAXAXA!
 "
Η μητέρα της επειδή μεγαλοπιανόταν, δεν άντεξε τα ζεϊμπέκικα και τα ζιβάγκο της Ελλάδας" 
                                                 ΚΑΙ
 "
η Τζένη εγκατέλειψε οριστικά την Ελλάδα και κράτησε μόνο την σπανακόπιτα". 
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έτσι ακριβώς. 
Και ακόμα θυμάμαι όταν είχα πάει Καναδά και τόλμησα να πω ότι είναι ψιλοΕλληνίδα,τι άκουσα: "No, shes not, shes born in the States, so shes American"
 Χίλια Thanks και φυσικά Respect:
"αγαπήθηκε παγκοσμίως, ειδικά στην πατρίδα της Τζένης, όπου χρόνια αφού τελείωσε, ένας σκηνοθέτης/σεναριογράφος/ηθοποιός/ζεν πρεμιέ με ένα ομολογουμένως γοητευτικό τσουλούφι έκανε ξεπατικωτούρα από τις μισές ατάκες και βάλε, αλλά  η μετάφρασή του ήταν τόσο κακή, που η Τζένη δεν το έμαθε ποτέ"    XD  

AmpaAmpa είπε...

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε! Ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στη Σικ Γαλότσα :)

Αμάλθεια είπε...

εγώ πάντως αν πάω στην Αμερική δεν θα τσακωθώ τίνος είναι η Γενοβέφα.θα τους την δώσω χάρισμα!εμείς έχουμε Μιμή Ντενίση στην Ελλάδα και μας φτάνει!