24/2/12

Η Τyra Banks τελείωσε το Χάρβαρντ


Είναι φοβερό πως μαζεύουν λεφτά αυτά τα διάσημα πανεπιστήμια, ένας τρόπος είναι να κλείνουν μεγάλες δουλειές με εταιρίες, ο άλλος είναι να ζητάν τρελά δίδακτρα και ο τρίτος είναι να ζητάνε παρανοϊκά δίδακτρα. Είναι σα να πουλάς επώνυμα ρούχα, αλλά πολύ καλύτερα, γιατί η ζήτηση δεν πέφτει με τίποτα, και είσαι και πάντα εντός μόδας.
Εντάξει θα καταλήξω κάπου: η Tyra Banks τελείωσε ένα μονοετές "πρόγραμμα" (πώς να το πω; Έχει τελειώσει κόλετζ καταρχάς;) με τίτλο Executive Education Manager Program που κάνει 99 χιλιάδες δολάρια. Πολύ μου αρέσει το 99, έτσι μοιάζουν περισσότερο με κατάστημα που κάνει εκπτώσεις. Μπράβο ρε Τάιρα. Τους έδειξες εσύ.

8 σχόλια:

flonsavardu είπε...

αηδίες και ξεράσματα. 

Σικ είπε...

Μαζί με το πτυχίο αυτοί δίνουν και καμπάνα; Γιατί στάθηκε εκεί; (στυλ; συνήθεια απο φωτογραφίσεις;)

Tod είπε...

Επιτέλους λίγη καταξίωση για τόσα χρόνια διδακτικού έργου!

H. είπε...

H κοπέλα δεν δίδασκε τις αποχαυνωμένες wannabe μοντέλες;;; Ε δεν άξιζε και ένα Executive Education Manager Program ;;;

Helen είπε...

Πού είναι το περίεργο; έξω από την Ελλάδα όπου υπάρχουν περισσότερα ιδιωτικά πανεπιστήμια απ΄ότι δημόσια(τουλάχιστον να είμαστε ευχαριστημένοι που η Παιδεία είναι δωρεάν στην Ελλάδα, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό,δεν είναι του παροντος να το συζητήσουμε), δε χρειάζεσαι να έχεις πάρει κάποιο πτυχίο για να κάνεις κάποιο "μεταπτυχιακό"(πώς αλλιώς να το πω κι εγώ;). Το Central Saint Martins έχει κάτι σεμινάρια από 1 μέχρι 3 μήνες με κόστος μέχρι 10.000 ευρώ. Και πάλι καλά της βγήκε της Τάιρας. Μπορεί να είναι μεγάλη ψωνάρα αλλά είναι αυτοδημιούργητη και δεν κάθεται στ' αυγά της.

Τέλος, σε ποιο νομό των ΗΠΑ είναι αυτό το Χάρβαρντ, κωλόκαιρο φαίνεται να κάνει.

Μάρθα είπε...

...και αποφάσισε να βάλει τη χειρότεη περούκα της! εγώ θα πήγαινα με μια μακριά χαίτη, αυτή την περούκα την έχουμε δει τόσες φορές στο ΑΝΤΜ!

Αμάλθεια είπε...

holly cow! 

Nantia είπε...

Θες να μου πεις, πως φοράει περούκες? Με σοκάρεις άθελά σου..!