28/3/12

Η Α, μπα? απαντάει


"Α,μπα!Κοίτα! Δηλαδή έλεος με το σκατό!" Ω Θεέ μου, αυτό είναι το μέλλον μας;

Θα το φόραγες αυτό? ΧΑΧΑΧΑΧ ρε παιδιά, που τα βρίσκετε αυτά! Μου φαίνεται όσο γοητευτικό μου φαίνεται και το alien.

Τι σού φτιάχνει πάντα το κέφι; To καλό φαγητό, η καλή παρέα, καλό τζιν τόνικ, η θάλασσα

Δεν ήταν πολύ καλύτερη η ζωή μας χωρίς κινητά, σμαρτ φονες κλπ; Και βέβαια όχι. Τώρα που ξέρω τι είναι δεν θα άντεχα χωρίς αυτά. Για την ακρίβεια απορώ πως αντέχαμε πριν.

Πας σταρμπακς; Σικ Πάω μωρέ, εδώ ο καφές είναι τόσο απελπισία που τα στάρμπακς είναι και η καλή περίπτωση. Άσε, αυτό το θέμα είναι μεγάλη πίκρα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω πολλές φορές είναι η εμμονή μας με το ελληνικό σταρ συστεμ. Εσύ ασχολείσαι; Προσπάθησα για λίγο αλλά τελικά, δε με ενδιαφέρει καθόλου. Δηλαδή και το διεθνές δεν με ενδιαφέρει, αλλά βρίσκω αστείες πτυχές (βλέπε φωτογραφία ποστ). Στο ελληνικό με πιάνει απελπισία.

Αμπα? τι να κάνω άμα πανικοβληθώ; Ξέρω είναι αστείο, αλλά εσύ τι κάνεις για να βγεις απο τον πανικό; Αχ, ελπίζω να μην ψάχνεις απάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα στο Α, μπα?! Τι εννοείς; Κρίσεις πανικού ή τον περιοδικό υπαρξιακό φόβο; Το πρώτο γιατρεύεται, αν προσπαθήσεις. Θέλει και λίγο βοήθεια όμως. Για το άλλο, είναι μέρος της ζωής. Πες μας κι άλλα πάντως, για να καταλάβουμε.


"""Σκεφτόμαστε με τον κουμπαρούλη, να ιδρύσουμε μια θρησκεία, όπου το στοιχείο διαφοροποίησης θα είναι ότι στο ημερολόγιο θα έχει πέντε μέρες εργασίας και δύο αργίας. Τί λες, πόσους συνδρομητές πιστεύεις ότι θα προσελκύσουμε; Φαντάζομαι ότι εννοείτε δύο μέρες εργασίας και πέντε αργίας, ε;"" Α, Μπα?! έχεις απόλυτο δίκιο. Από τον ενθουσιασμό μου τα έγραψα ανάποδα! Ναι εννοούσα 5 ημέρες αργίας και δύο εργασίας. Λοιπόν, πόσους συνδρομητές λες ότι θα προσελκύσουμε;" Παιδιά ξεκινήστε κι εγώ θα γίνω το πρώτο μέλος.


"Αυτό το έχεις δει; Έχεις δει την ερμηνεία στην Τόλμη και Γοητεία;" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και απαιτώ να το δείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Για το λινκ λέω, εγώ ιδέα δεν είχα. Δεν ήξερα ότι είχαν τόσο ταλαντούχα κόρη αυτοί οι δυο ταλαντούχοι άνθρωποι, έχει λογική βέβαια.

5 σχόλια:

Me είπε...

 Quiz: Μάντεψε την εκδήλωση...

Που μπορεί να πηγαίνει κάποιος ντυμένος έτσι;

http://3.bp.blogspot.com/-STFy0OA7wbU/T3BU4_AA0II/AAAAAAAAD6I/aByXAsqa64g/s1600/ka+patouli.jpg

Αμάλθεια είπε...

στη παρέλαση! το είδαμε στη lifo!

φλουτ φλουτ είπε...

Εναν παιδοψυχολόγο παρακαλώ.Τώρα!

Nantia είπε...

Συγνώμη, τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα στη φωτο πάνω?..!!!!

Vatraxokoritso είπε...

Μην το παρεξηγείται, μέσα του ζει ένας εξωγήινος ηλικίας μερικών εκατομμυρίων ετών, δεν είναι το παιδί που αποφασίζει, αυτό είναι απλώς όχημα. Δεν τα λέω εγώ, η εκκλησία της Σαϊεντολογίας, τα λέει.