6/3/12

Η Α, μπα? απαντάει

Θυμάσαι την τανία Clueless? την έχεις δει; Βεβαίως, λίγες χαζοταινίες δεν έχω δει στη ζωή μου! Πρόσφατα θυμήθηκα ότι τον αδερφό της ξανθιάς τον έπαιζε ο Paul Rudd, που τώρα κάνει μεγάλη καριέρα (που λέει ο λόγος. Αλλά ναι, γιατί όχι. Διάσημος είναι.)

Τι κάνω άμα ερωτευτώ κάποιον στο facebook? Δεν πιστεύω να είσαι εσύ που ερωτεύτηκες έναν ηθοποιό? Πρόκειται για κάποιον που ξέρεις κάπως και τον βρήκες στο facebook ή κάποιον που πρώτη φορά τον είδες στο facebook? Αν πρόκειται για το δεύτερο, κόψε το πολύ facebook (ή στείλτου ένα μήνυμα όλο τσαχπινιά.)

Σού αρέσει η Anne Hathaway? Δεν έχει κάπως πολύ μεγάλο στόμα?

Χιονίζει ποτέ στο LA? Sik Έχω δει κάτι φωτογραφίες αρχείο με χιόνι.

Έχεις μαζέψει ποτέ γόπες απο τσιγάρα; Δεν είναι απαίσιο; Να πω την αλήθεια, δε νομίζω. Τουλάχιστον όχι αποκλειστικά.
Έχεις πει σε φίλους εκεί για το μπλογκ σου; Σικ Δεν έχω και πολλούς φίλους εδώ, αλλά ναι!

Έχεις γράψει ότι έχεις καταγωγή από την Θράκη. Υποθέτοντας ότι θα εχεις εκεί συγγενείς/φίλους κλπ είχες άραγε καμιά αφήγηση από αυτόπτες μάρτυρες από την περιοδεία του Yıldırım Aktuna, όπου γίνονταν σφαγές αρνιων και αυτός πασάλειβε με το αίμα τους το μέτωπό του; Δυστυχώς, ούτε συγγενείς, ούτε φίλους. Δεν τον ξέρω τον Yıldırım Aktuna, αν ξέρεις περισσότερα, πες μας!


"Στις διάφορες αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις -επιπεδου καφενείου- πολλοί ισχυρίζονται ότι η Κίνα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, λόγω της πολιτικής του ενός παιδιού, και της προτίμησης για αγόρια, που τις περισσότερες φορες οδηγεί σε διακοπή της κύησης, εάν το έμβρυο είναι κορίτσι. Το πρόβλημα θα είναι η υπερπληθώρα αντρών και η έλλειψη γυναικών.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνει η Κίνα επιθετικούς πολέμους για να διοχετευθεί η τεστοστερόνη, να έχουν ευκαιρίες για sex οι Κινέζοι και φυσικά για να αναπαραχθεί και να μην χαθεί η ίδια η κινεζικη κοινωνία.
Δεν ξέρω, την εγκυρότητα της άποψης αυτής, ούτε εάν συμφωνείς ή όχι μαζί της.
Όμως, δεν σου κάνει εντύπωση ότι προκρίνεται ο ηθικισμός και θεωρείται λογικότερη λύση ο πόλεμος και η οδύνη που φέρνει από την πολυανδρία?" Ελπίζω ότι η πρακτική διακοπής της κύησης γι αυτό το λόγο δεν είναι τόσο απλό πράγμα. Για την ακρίβεια είχα διαβάσει ένα ρεπορτάζ που έλεγε ότι απαγορεύεται να πουν οι γιατροί το φύλο για να το αποφύγουν και ως συνέπεια οι φτωχοί κάνουν κορίτσια, ενώ οι πλούσιοι που έχουν τις άκρες τους τα καταφέρνουν, αλλά προφανώς, οι πλούσιοι είναι λιγότεροι.

Athens daily secret: Μα πως είναι μυστικό, αφού το λέει σε όλους; Το είχα ξεχάσει αυτό. Πρόκειται για πιασάρικο όνομα αλλά πείτε μου, μάθατε ποτέ κάτι που δεν ξέρατε;


"Α,μπα κοίτα! Τι γλυκούλια! Νομίζω η τελευταία φωτο πάει άνετα για βιονικά αυτιά! Ναι πάει! Το καστανό δεν είναι ΙΔΙΟ ο μπαμπάς του?


6 σχόλια:

Σικ είπε...

Για να μην σε ρωτάω όλη την ώρα για ΛΑ, αν θέλεις φυσικά, δεν κάνεις έτσι ενα ΠΟΣΤ απο μια ordinary day εκεί; (πλιζ). Πιστεύω θα ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα....Φιλιά Σικ.

George G. είπε...

 ΚΑΠΩΣ μεγάλο στόμα;..

pi. είπε...

νομιζω οτι κι η ξανθουλα στο μπαμπα της μοιαζει πολυ

AmpaAmpa είπε...

Θα ενδιαφέρει πολλούς???? Μπα..

AmpaAmpa είπε...

Κάπως χωράει ένα φορτηγό :)

Γαλότσα είπε...

Ε, 4 Likes έχω άρα.. 
;)