27/3/12

H ατάκα της χρονιάς μέχρι τώρα"Είμαστε το μοναδικό θηλαστικό που δεν τρώει το αμνιακό του υγρό."

Δεν ξέρω αν ισχύει, δε θέλω να μάθω, αλλά αν ισχύει υπάρχει λόγος ν' αλλάξει; Επίσης ίσως είμαστε το μοναδικό θηλαστικό που λέει ψέματα. Όχι, πιστεύω την Τζάνουαρι όταν λέει ότι τρώει το αμνιακό της υγρό. Το αποξηραίνουν και το κάνουν κάψουλες, και έτσι παίρνεις βιταμίνες (!)

Εντάξει πες ότι ισχύει, ότι παίρνεις βιταμίνες. Το καταλαβαίνω για την λιονταρίνα που χρειάζεται βιταμίνες άμεσα επειδή κινδυνεύει κάθε δευτερόλεπτο. Αυτή όμως είναι μια ζάμπλουτη διάσημη ηθοποιός - πρώτον, πόσες βιταμίνες χρειάζεται πια, που δε μπορεί να τις βρει αλλού, και μάλιστα πιο νόστιμα;

Ελπίζω να μην πίνει υγρό φακών για βιταμίνες, γιατί για τέτοιο μοιάζει το μπουκάλι που κρατάει.

20 σχόλια:

Cleopatra είπε...

Επίσης της μοδός είναι να τρώνε τον πλακούντα, επειδή αυτό συμβαίνει και στο ζωικό βασίλειο. Δεν ήξερα όταν γεννούσα να πω στον γιατρό μου να τον βγάλει ψιλοκομμένο μεζέ...ιιιιιιιουυυυκ!

Cleopatra είπε...

Υ.Γ. Στμάτησες το τρίτο μπλογκ αρχιτεκτονικής φυσεως που είχες στη λάιφο?

Andreapashali είπε...

bliax...... andy

Tonia Knith είπε...

σαν να λέμε βλαστοκύτταρα από το στόμα... και άντε πες τα λένε για να ακουστούν, τα πιστεύουν κιόλας;

Nantia είπε...

Wtf???!!!

ΑλλούΓι'Αλλού είπε...

Το υγρό για τους φακούς είναι για να διατηρεί τα αλατά της σε σταθερό επίπεδο (Ορός πρέπει να'ναι). Μη τυχόν κ καταναλώσει τπτ φυσιολογικό, κ αυτή κ κάποιες άλλες με μακαρόνια κ ντομάτες_ονόματα δε λέμε, μόνο υπολήψεις θίγουμε.

sewsome είπε...

Δεν ξέρω τι σκατά συμβαίνει, δες και την άλλη:
 http://www.tmz.com/2012/03/27/alicia-silverstone-baby-feed-video/#.T3H3rdmZWvk

Lenfou είπε...

Μετονομάστηκε σε ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και δεν είναι μόνο δικό μου πια, συμμετέχουν κι άλλοι

Τζόνσον ο Αλογόμυγας είπε...

Πόση, μα πόση ανασφάλεια έχουν τέτοιες τύπισσες, μπροστά στα γηρατειά..

sweet and bitter είπε...

Στην Κρήτη, πριν 1-2 χρόνια δεν έδωσαν παιδί για υιοθεσία σε υποψήφιους vegeterian γονείς, αφού, μετά από συμβουλή παιδιάτρων, το παιδί δε θα έπαιρνε τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή του.
Τώρα αυτό με το μάσημα της τροφής, εκτός του ότι είναι πολύ αηδιαστικό, κάνει κακό και στο παιδί, αφού 1. μπορεί να του μεταδώσει μικρόβια και 2. δεν επιτρέπει στα δόντια και στους μασητήριους μύες να αναπτυχθούν σωστά. Μόνο τα πουλιά ακολουθούν αυτή την τακτική, νομίζω.

sweet and bitter είπε...

Πάντως οι πιο ακριβές αντιγηραντικές κρέμες έχουν συστατικά από πλακούντα.
Λες κι αν εμφανίσεις μια ρυτίδα θα έρθει το τέλος της ζωής σου.

Andreapashali είπε...

 posi anomalia thee moy? andy

sewsome είπε...

με όλα αυτά αναρωτιέμαι μήπως αυτές είναι πολύ μπροστά κι εγώ πολύ πίσω, ή κάτι δεν πάει καλά μέσα στο μυαλό τους

sweet and bitter είπε...

 Το 2ο λέω εγώ.

Lenfou είπε...

Αυτή είναι εντελώς παλαβή. Έχει και μανιφέστο

I just had a delicious breakfast of miso soup, collards and radish steamed and drizzled with flax oil, cast iron mochi with nori wrapped outside, and some grated daikon. Yum! I fed Bear the mochi and a tiny bit of veggies from the soup…from my mouth to his. It’s his favorite...and mine. He literally crawls across the room to attack my mouth if I’m eating. This video was taken about a month or 2 ago when he was a bit wobbly. Now he is grabbing my mouth to get the food! 

vegdi είπε...

μεγάλη βλακεία αυτό! Τα λαχανικά, τα όσπρια, οι καρποί και τα φρούτα δίνουν όλα τ'απαραίτητα συστατικά στον άνθρωπο. Το κρέας δεν χρειάζεται, άσε που κάνει και κακό. Τόσο ξέραν οι παιδίατροι... αφού δεν έχουν ιδέα οι γιατροί από διατροφή. Φαντάσου στα νοσοκομεία θεωρείται υγιεινή τροφή το φιδέ και το ζελέ! Έλεος!!!

sweet and bitter είπε...

Αν η δίαιτα είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στα νοσοκομεία (τουλάχιστον τα μεγάλα) υπάρχουν κλινικοί διαιτολόγοι, τους οποίους συμβολεύονται όταν υπάρχει ανάγκη ιδιαίτερης δίαιτας σε ασθενή.

Οι γιατροί έχουν σπουδάσει 6 χρόνια στη σχολή κι άλλα 4 τουλάχιστον στην ειδικότητα. Δε βρίσκεις ότι είναι κάπως άσχημο να αναιρείς τις γνώσεις τους; Εκτός αν είσαι κι εσύ γιατρός και μιλάς εκ πείρας.

ΥΓ: Ο φιδές και το ζελέ είναι ελαφριές τροφές, που δεν επιβαρύνουν το στομάχι.

ΑλλούΓι'Αλλού είπε...

Ελαφριές δεν ξέρω, σιχαμένες είναι πάντως. Άκου ζελέ... Πέρα απ'την πλάκα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλες οι τροφές χρειάζονται: κ το κόκκινο κρέας κ το άσπρο κ το μπλε κρέας κ το μπροκολο κ το βούτυρο κ όλα. Απλά ΣΕ ΟΛΑ χρειάζεται μέτρο, που μάλλον το έχουμε χάσει όλοι. Υπερβολή προς κάθε κατεύθυνση κάνει ζημιά.

sweet and bitter είπε...

Η επιστήμη, πάντως, της δίνει δίκιο
http://www.livescience.com/19435-pre-chew-baby-food.html

Έχω μείνει άφωνη.

ΓιοΜπίτσεζ είπε...

Για να είμεθα ακριβείς οι άνθρωποι μια χαρά το κάνουν μαμ το αμνιακό υγράκι όταν είναι μες στην κοιλίτσα της μαμάς. Για έπειτα ξερω γω ας βάλει τάπα στην κοιλάρα καμιας εγκύου