4/4/12

Η Α, μπα? απαντάει

Συγνώμη γτ έχει η Suri cruise αυτό και τα παιδία της Victoria B, τίποτα; Ε;; Η. Επειδή τη φυλάει ο Xenu.

για όλους εμάς τους αστοιχείωτους ποιά είναι η Thodwra greece? A, ούτε εγώ ήξερα, στο google τη βρήκα. Είναι η κόρη του Τέως! (ήξερε κανείς ότι είχε και κόρη;)


"ο ""americano"" στας Ευρώπας είναι μια χαρά καφές και ο καφές στην Αμερική είναι πονεμένη υπόθεση;
μήπως ήσουνα των ελληνικών (φραπέ/λουμίδης, κλπ ;; )" Όχι, του εσπρέσο ήμουν. Είχα και ωραία μηχανή στο σπίτι! Εδώ ο αμερικάνο είναι ένα πικρό χάλι, καμμένο που σου χαλάει το στομάχι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι δίπλα στις χώρες με παραγωγή καφέ και να μην ξέρουν να πίνουν. Τουλάχιστον εδώ που είμαι.

πως σχεδιάζεις να περάσεις το Πάσχα; Δεν ξέρω, μάλλον με Έλληνες, σε μια αυλίτσα, νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραία!


"Ο Φρέντυ Γερμανός στο Δις Εξαμαρτείν γραφει:  ""Πολλοί ήταν αυτοί που ήξεραν ότι τον Ιούνιο θα γεννηθεί το βασιλικό μωρό στην Κέρκυρα. Κάπως λιγώτεροι ήταν αυτοί που ήξεραν ότι τον ίδιο καιρό πάνω-κάτω θα ερχόταν στον κόσμο το δικό μου μωρό"" (σ.80 στην έκδοση του Γαλαξία)
Υποθέτοντας ότι το ""βασιλικό μωρό"" που αναφέρεται είναι αυτή γιατί όλοι αναρωτιούνται με το ποιά είναι η πραγματική ηλικία της Ναταλιας Γερμανού ;" Ποιός, στην ευχή του Θεού, αναρωτιέται για την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού; Αφού είναι πασίγνωστο ότι είναι 63. (Η κανονική απάντηση είναι: όσοι αναρωτιούνται για την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού, δεν διαβάζουν βιβλία, ούτε καν του Γερμανού.)

Τα σούπερ παραλιακά σπίτια του Californication, πού είναι εκεί στο ΛΑ; Επίσης, υπάρχει κάποια περιοχή στην πόλη με κανάλια; Θυμάμαι κάτι βόλτες που έκανε σε γεφύρια ο Μούντι με την κόρη του. Είναι στο Venice Beach, που είναι μια παραλία, και λίγο πιο μέσα έχει αυτή την περιοχή με τα κανάλια, εξ' ου και το "venice", και νομίζω ότι τα έφτιαξε κάποιος πλούσιος με το ζόρι.

που ζεις εισαι δημοσιογραφος και ποιο ειναι η αγαπημενη σου χωρα; Δεν θα έλεγα ότι είμαι "δημοσιογράφος", ζω στη μαγευτική Καλιφόρνια, και αγαπημένη χώρα δεν έχω, είναι εκεί όπου βρίσκεται και η αγάπη... :)
Κάντους όλους στο LA να σκάσουν με αυτό  Φιλιά ΣΙΚ Γεια σου ΣΙΚ! Είναι πασίγνωστο ότι οι Έλληνες σκέφτηκαν πρώτοι τα πάντα, από το αλεύρι μέχρι το iPad.

Τελικά τι συμβαίνει με την Ελλάδα; Που πάει το πράμα; Έλα ντε; Μοιάζει σα να πηγαίνει καλά λες;2 σχόλια:

Nantia είπε...

Καλά τώρα σοβαρά το Ναταλάκι συνομήλικο (κι ένα χρόνο και μεγαλύτερη) της μάνας μου? Θα τρελαθώ..!!

Μπιλαλ είπε...

Μα πόσο άσχημη είναι αυτή η γυναίκα,πως βγαίνει ακόμα στην τηλεόραση?