3/6/12

Φλερτάρω με την κάμερα μέχρι να λιώσει
Η Γοογλε Τρανσλατε μου έστειλε αυτό το υπέροχο βίντεο και τον θερμοευχαριστώ.

Θέλω να σταθώ στα εκφραστικά του μάτια και στο εκφραστικό του τσουλούφι. Την πρώτη φορά που το είδα (γιατί το είδα πολλές φορές) τα πρώτα δευτερόλεπτα δεν άκουγα τι έλεγε γιατί είχα μαγευτεί από το ΠΟΣΟ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ. Πόσο; 

Το γενικό νόημα είναι ο έρωτας και ΟΛΟ ΑΥΤΟ. Ποιά κρίση, ποιά υπαρξιακά, αν δεν έχεις έρωτα πού πας; Ένα μεταχίπικο μήνυμα σε όλους εμάς σε μια ταινία που έχει άρωμα γιασεμί και δύο σκύλους. Ο Κρις σηκώνει τα μανίκια κι εξηγεί στους τεχνικούς τι να κάνουν : όχι εδώ, πιο δεξιά, λίγο πιο κάτω, ναι ναι εκεί! Κάνει γλυκό έρωτα στην κάμερα και με την κάμερα σε μια ταινία που στάζει από έρωτα και είναι φτιαγμένη από αυτόν, με τα πιο αγνά υλικά. 

8 σχόλια:

κωνσταντίνος είπε...

έχεις προσέξει ότι δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος, ε;

επίσης, πολύ 2009 το ντεσεβώ.
δίνει και απάντηση στο δίλημμα "έρωτα ή πόλεμος". κάνει και πολιτικό σχόλιο με την απάντηση αυτή

mahler76 είπε...

μούσκεψε το βρακάκι μου. 

φλουτ φλουτ είπε...

ΑΝ έμενα στην Πλάκα, ΑΝ είχα σκύλο, ΑΝ είχα λεφτά για ταξί, ΑΝ είχα αμάξι, ΑΝ είχα λεφτά για καφέ...

Nantia είπε...

ΑΝ....είχα ταλέντο, θα ήμουν ηθοποιός.. σαν να λέμε..!!

Lenfou είπε...

ΧΑΧΑΧ τέλειο!

Χρ είπε...

Το τσουλούφι έχει πλέον δικιά του προσωπικότητα. Δεν τον άφηνε ήσυχο, τού κούναγε διαρκώς το κεφάλι, τού έκανε μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια, βάζω στοίχημα το βράδυ τού διώχνει και τα κουνούπια!

Tonia Knith είπε...

Και εκεί που νομίζεις ότι δεν χωράνε πια άλλα κλισέ σε αυτό το βίντεο, φιλιούνται στη βροχή! Αυτό το παιδί συνέχεια με εκπλήσσει!

Filousita είπε...

xaxaxaxax to tsouloufi kai kanw erwta mazi sou me thlepa8eiaaaa xoxoxoo eliwsa sto gelio kai h fwnh psilo me to stanio gia kati pio erwtiko...cris foreva xoxoxoox